Archibald

Ingenieus ontwerp voor nieuwe mogelijkheden

  • Branding
  • Digital
  • Web Design
  • Web Development
  • Copywriting
  • Photography
  • Corporate videos

De context

“Service A”, een rekruteringsbureau dat gespecialiseerd is in de architectuur- en vastgoedsector, wijzigt zijn naam en strategie in “Archibald”. Om hun nieuwe kandidaatgerichte aanpak te ondersteunen, was het nodig om :

> Een website ontwikkelen met hun nieuwe grafische identiteit, die een kwalitatief en menselijk imago uitstraalt.

> Hun bestaande ad management software integreren en het aantrekkelijk maken

> Een aangepaste WordPress programmeren die de klant toelaat veel wijzigingen aan te brengen en een compromisloze onafhankelijkheid te genieten.

webdesign website Archibald photography
team archibald.be
branding Archibald typo colors
archibald website
Webdesign page website Archibald

Wat we tot stand hebben gebracht:

1. UX, UI en Responsive Design

We hebben de informatie gestructureerd en geprioriteerd door ons werkelijk met de gebruiker te identificeren. Vanaf de startpagina wordt de bezoeker op de hoogte gebracht van de weg die hij aflegt, met doeltreffende trefwoorden en een duidelijke methodologie. Op basis van de nieuwe huisstijl van Archibald hebben we een ontwerp gemaakt dat zowel elegant als professioneel is, spelend met klassieke architectonische vormen. Alles werd ontworpen om mobiel en tablet vriendelijk te zijn voor de beste gebruikerservaring.

2. Creatie van inhoud

Om zich van de concurrentie te onderscheiden en hun kandidaatgerichte aanpak te illustreren, was het van cruciaal belang sterke visuals te hebben. Daarom hebben we een professionele cameraman en fotograaf ingeschakeld die op locatie kwamen in hun prachtige kantoor. Na een zorgvuldige selectie en bewerking hebben we de hele site gevuld met de foto’s en video’s (te zien op drie pagina’s: home, about en recruitment) voor een meeslepend en authentiek resultaat. Ook de teksten werden zorgvuldig uitgedacht, rekening houdend met de analyse die vooraf werd uitgevoerd om de natuurlijke verwijzingen te optimaliseren. Het resultaat? Impactvolle inhoud zonder te lang te zijn en boeiende calls to action.

3. Site ontwikkeling, tool integratie en WordPress maatwerk

Onze sites zijn altijd zo proper mogelijk geprogrammeerd. Het aangepaste WordPress-thema is geïntegreerd en aangepast, zodat de klant er snel mee overweg kan en volledig onafhankelijk zijn site kan beheren. De integratie van de software voor advertentiebeheer was complexer: er moest rekening worden gehouden met de beperkingen van het programma, de aantrekkelijkheid en het gebruiksgemak voor de gebruiker. We zorgden ervoor dat de kandidaat met één klik een overzicht kreeg van carrièremogelijkheden en dat hij de verschillende filters kon gebruiken om snel het aanbod te vinden dat bij zijn ambitie paste.

branding Archibald typo colors

Het resultaat? Een immersieve website waar de mens op de voorgrond treedt

Het creëren van websites waarin de gebruiker en zijn behoeften centraal staan, is tegenwoordig de basis voor een optimaal resultaat. De website van Archibald is oogstrelend, je wilt er blijven hangen, de lachende gezichten ontdekken en meer te weten komen over hun werkmethode.  Hun nieuwe identiteit wordt goed uitgelicht, dit alles versterkt door een handige tool om carrièremogelijkheden te vinden in lijn met hun waarden!

Website archibald digital website page structure UI/UX design
archibald website mobile responsive design digital ergonomy
SHARE
SHARE

Archibald

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Archibald