la Ferme de Froidmont

Verbinden van de mensheid met de natuur op een duurzame manier

    • Digital branding
    • UI/UX
    • Custom wordpress
    • Custom woocommerce
    • Illustrations
Atelier Design La ferme de Froidmont

We hadden het voorrecht om samen te werken met Froidmont Insertion, een sociaal project dat de mensheid verzoent met de natuur. Froidmont Insertion is veel meer dan alleen een groentetuin, een restaurant of een opleidingscentrum; het is een visie op een circulaire economie en duurzame groei. In het hart van deze samenwerking heeft ons communicatiebureau nauw samengewerkt met Froidmont om een digitale identiteit te creëren die past bij hun missie en tegelijkertijd eenvoudig toegang biedt tot een schat aan informatie.

Group 537
Group 538
AdobeStock_357931077 1

Harmonie met de natuur, duurzaamheid en menselijkheid

Digitale transformatie van de visuele identiteit van Froidmont Insertion

In samenwerking met Froidmont Insertion hebben we hun digitale visuele identiteit grondig herzien om volledig hun missie te weerspiegelen en in resonantie te zijn met hun publiek. Dit hebben we gedaan door een reeks suggestieve illustraties te gebruiken die de sociale aspecten van het project benadrukken en door het gebruik van moderne, warme kleuren. We hebben een ontwerp gemaakt dat zowel schoon is als diepgaand gericht is op het menselijke aspect. Het resultaat? Een digitale identiteit die duurzaamheid ademt en de harmonie met de natuur versterkt, terwijl de sociale impact van het project wordt benadrukt.

FROIDMONT CASE
FROIDMONT CASE2
Group 557

Autonome verkoop, vereenvoudigd beheer en versterkte sociale impact

Herdefiniëren van de digitale ervaring

Het opzetten van de online winkel van Froidmont Insertion gaat verder dan de eenvoudige verkoop van producten. Het vertegenwoordigt een cruciale stap in de autonomie van de organisatie en versterkt daarmee de sociale impact. Dit platform vergemakkelijkt niet alleen de verkoop van op abonnement gebaseerde verse producten en hoogwaardig tuinmateriaal, maar stroomlijnt ook het interne beheer van het initiatief.

Tegelijkertijd hebben we de website grondig geherstructureerd, die rijk was aan informatie. Menu’s zijn vereenvoudigd voor een eenvoudige en efficiënte navigatie. Alle inhoud is zorgvuldig georganiseerd en gestructureerd om aan de behoeften van het publiek te voldoen. Deze nieuwe digitale identiteit, waarbij de herontworpen website en de online winkel worden gecombineerd, versterkt de missie van Froidmont Insertion: verbinden, onderwijzen en vooruitgaan.

Group 546
Group 545
Group 549
Group 550
Group 551
Group 552

Voor een sterkere maatschappelijke impact

Verbinden, onderwijzen en vooruitgaan met een vernieuwde digitale identiteit

Froidmont Insertion, gesteund door zijn nieuwe digitale identiteit, belichaamt nu een kracht voor positieve verandering. De vernieuwde website, met zijn vereenvoudigde navigatie en zorgvuldig ontworpen inhoud, vormt de basis voor deze evolutie en maakt een vlotte toegang tot een schat aan informatie mogelijk voor het publiek, waardoor de educatieve missie wordt versterkt.

Tegelijkertijd voegt de online winkel een nieuwe dimensie toe aan dit project door de autonome verkoop van op abonnement gebaseerde verse producten en hoogwaardig tuinmateriaal mogelijk te maken, terwijl tegelijkertijd het interne beheer wordt gestroomlijnd. Deze evolutie, ondersteund door een harmonieuze digitale identiteit, versterkt het engagement van Froidmont Insertion voor de natuur, educatie en autonomie.

Froidmont Insertion, met zijn vernieuwde website en online winkel, dient als levend voorbeeld van hoe een aangepaste digitale identiteit een sociale en milieu missie kan versterken.

Group 553
SHARE
SHARE

La ferme de Froidmont

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

La ferme de Froidmont