Pa'lais

Een (h)eerlijke communicatie en website

Atelier Design Pal’ais
2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-1-v2_PALAIS
2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-2_PALAIS_PALAIS

Wat we deden:

1.Publieksanalyse

Om de doelstellingen te bepalen en de eindgebruikers van de Pa’lais-producten volledig te begrijpen, werd een reeks workshops gehouden. Zo konden we de grote lijnen vastleggen in termen van artistieke richting, maar ook in termen van storytelling. Deze essentiële stap stelde ons in staat om de verschillende belanghebbenden samen te brengen rond een solide kern.

2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-3_PALAIS
2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-4-1_PALAIS copie

2. Kwalitatief inhoudelijk werk

Een van de uitdagingen van de Pa’lais website was de realisatie van de tekstuele en visuele inhoud. We werkten nauw samen met een fotograaf, een videast en een copywriter om het avontuur van Pa’lais zo waarheidsgetrouw mogelijk te vertellen. Onze taak bestond erin de beste medewerkers te selecteren en de coherentie van de gekozen artistieke richting te garanderen.

2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-5_PALAIS
2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-6_PALAIS

3.Een aangepast thema programmeren met WordPress

De autonomie van onze klant staat centraal bij de creatie van een website waarvan de inhoud regelmatig zal worden bijgewerkt. Daarom hebben wij met WordPress een thema op maat ontwikkeld dat geen enkele beperking van het ontwerp met zich meebrengt en ons toelaat onze klant een efficiënt beheer van de inhoud aan te bieden.

2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-7-2_PALAIS
2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-9_PALAIS_PALAIS

Het resultaat

Een gulzige, speelse en kleurrijke site met zinvolle en opvallende inhoud. Dankzij een coherent visueel universum kunnen we in de wereld van Pa’lais duiken en ons vooral scharen achter de waarden die ze uitdraagt.

2021-10-13_ADSite_PAGE-PROJET-PALAIS-EXPORT-10_PALAIS
SHARE
SHARE

Pal’ais

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Pal’ais