Castell Real Estate Management

Wat magie in de industrie

  • Strategie
  • Branding
  • Website
  • Print
  • Copywriting
  • Communication tools
Atelier Design Castell Management

Context

Castell Real Estate Management, een agentschap dat gespecialiseerd is in het beheer, de makelaardij en de verhuur op korte termijn van onroerend goed in Brussel, is het resultaat van een fusie tussen verschillende entiteiten. De organisatie herzag haar marktpositionering en nam contact met ons op om verschillende communicatiedoelstellingen te bereiken:

> Creëren van een merkidentiteit, ontworpen om een professioneel, efficiënt en waardecreërend imago uit te stralen, evenals praktisch communicatiemateriaal.

> Het ontwikkelen van een website met sterke SEO om hun zichtbaarheid en bekendheid te vergroten

> Twee management programma’ s (Whise en Octorate) integreren in de op maat gemaakte WordPress.

Met de ambitie om een nieuw publiek te bereiken, werkten we aan drie assen: hun institutionele boodschap, hun visuele identiteit en hun website.

logo Castell project design branding identity
copywriting Castell baseline design colors branding typo

Wat we gedaan hebben:

1. merkstrategie

Om de nieuwe identiteit te omkaderen, hebben we twee strategische workshops gehouden met belanghebbenden, die ons in staat stelden de fundamenten van de nieuwe organisatie te ontwikkelen: waarden, baseline (We do it smart, we make it simple), storytelling … en de filosofie van Castell nauwkeurig weer te geven.  licht out of the box, onderscheiden ze zich gemakkelijk van elk ander agentschap. De communicatie is direct en dynamisch.

2. De visuele identiteit

Met de basis goed gevestigd, ontwikkelden we het hele visuele deel van hun imago: Nieuw modern en corporate logo, nieuwe typografie, inspiratie van de wereld van architectuur en onroerend goed, gebruik van eenvoudige en zuivere geometrische vormen, beelden van duizelingwekkende gebouwen… Het is een samenhangend en duidelijk geheel. Parallel daaraan hebben we ook verschillende communicatiemiddelen ontwikkeld, zoals business kaartjes, een brochure, reclameborden, enz.

3. Ontwikkeling van de website en integratie van twee tools

Onze websites worden altijd zo netjes mogelijk geprogrammeerd met speciale aandacht voor diverse SEO-technieken om ervoor te zorgen dat ze goed worden gerefereerd. Wij hebben ook de “Whise” beheertool geïntegreerd voor het makelaarsgedeelte en vervolgens de “Octorate” beheertool om bezoekers in staat te stellen woningen op korte termijn te verhuren.

logo castell branding identity communication

Highlight

Ontwikkeling van het makelaarsgedeelte

Castell Real Estate Management biedt, naast haar beheersdienst, een verkoop- en verhuurdienst aan. Gekoppeld aan Whise (een externe property management module), zijn we erin geslaagd om de makelaarspagina’s dynamisch en interessant te maken, met passende filters. We ontwierpen ook een gloednieuwe dienst voor Castell: gemeubileerde residenties voor korte verblijven in onze mooie Belgische hoofdstad. Aangesloten op Octorate (een externe module voor het beheer van appartementenhotels), is de pagina praktisch en visueel.

logo Castell branding guidline
branding print guidline Castell management real estate
business card castell management print guidline
business card castell management print guidline
Folder Castell management design branding print

Het resultaat? Less is more!

De nieuwe website van Castell is dynamisch, eenvoudig en duidelijk. De website geeft hun bedrijfscultuur nauwkeurig weer. De copywriting en de gekozen visuals geven op een eenvoudige manier uiting aan hun knowhow, waarbij barrières met hun publiek worden vermeden. De subtiele overgangen en beweging geven een energiek en professioneel gevoel aan de gebruikerservaring.

pages website Castell management - webdesign
responsive design Castell - webdesign - website
homepage Castell - webdesign - website
page team Castell management - webdesign - website - wordpress
page Services - webdesign - Castell management
SHARE
SHARE

Castell Management

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Castell Management