Castell Real Estate Management

We make it simple, we do it smart

  • Strategy
  • Branding
  • Digital
  • Print
  • Copywriting
  • Communication supports
  • Web design
  • Web development
  • Business card
Atelier Design Castell Real Estate Management

Bovenal strategie

Castell Real Estate Management is, zoals de naam al aangeeft, een agentschap dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer in Brussel. Om zijn marktpositie te herzien, nam het agentschap contact met ons op om zijn merk op te frissen en te verduidelijken, om zich te richten op een meer “corporate” publiek en om een nieuwe, praktische en duidelijke website te creëren.

Twee strategische workshops gaven ons een beter inzicht in Castell en de richting die het wilde inslaan. Er werd besloten om twee eenheden (Castell Management en Castell Realty) samen te voegen en hun missie op het gebied van vastgoedbeheer te benadrukken. Met de ambitie om een nieuw publiek te bereiken, werkten we aan drie assen: hun bedrijfsboodschap, hun visuele identiteit en hun website.

20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-01-01
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-01-02

Een “straight to the point” basislijn

“We maken het simpel, we doen het slim,” weerspiegelt perfect Castell’s filosofie. De Engelse taal heeft het voordeel dat ze “straight to the point” is. De zin drukt de onmisbare ondersteuning uit die ze hun klanten bieden door middel van expertise en hun andere manier van doen. De gekozen boodschap is pittig, dynamisch en haalt hen van de gebaande paden af.

20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-02

Een eenvoudig en verfijnd logo

De taak van de ontwerper was om een logo te creëren dat modern en zakelijk is. Uitgaande van een eenvoudig concept, consistent met hun basislijn, werkte hij vooral aan typografie om de moderniteit en eenvoud van het vastgoedbeheer te illustreren. We zochten natuurlijk inspiratie uit de wereld van de architectuur en het vastgoed en gebruikten eenvoudige, zuivere en geometrische vormen om een coherent en duidelijk geheel te creëren. Vervolgens ontwikkelden we verschillende communicatiemiddelen in samenhang met dit universum.

20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-logo-constru-01
Invitation-Envelope-Mockup-Set-vol3
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-04
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-05
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-08-01

Een website die hun knowhow weerspiegelt

We ontwierpen en ontwikkelden hun website met dezelfde dynamiek van eenvoud en duidelijkheid. Less is more. Hun website vertegenwoordigt hun bedrijfscultuur. De subtiele overgangen en beweging brengen een energiek en professioneel gevoel in de gebruikerservaring. De gekozen visuals en de copywriting volgden op een natuurlijke manier en geven op een eenvoudige manier uitdrukking aan hun knowhow.

pagesweb-castell

To be continued…

Een tweede ontwikkelingsfase is gepland voor het begin van het nieuwe schooljaar in 2020. We zullen in feite het hele brokerage-gedeelte ontwerpen, met de nadruk op een nieuwe dienst: uitgeruste woningen. Stay tuned!

20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-09
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-10
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-11-1
20202-07-31_ADSite_PAGE-PROJET-CASTELL-11-2
SHARE
SHARE

Castell Real Estate Management

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

Déposer un fichier ici ou cliquer pour télécharger Choisir un fichier
Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Join a document Join a document
Déposer un fichier ici ou cliquer pour télécharger Choisir un fichier
Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Castell Real Estate Management