Castell Management

Een frisse nieuwe website voor een corporate vastgoedkantoor

  • Strategy
  • Branding
  • Digital
  • Print
  • Copywriting
  • Communication supports
  • Web design
  • Web development
  • Business card
Atelier Design Castell Management

Bovenal strategie

Castell Real Estate Management is, zoals de naam al aangeeft, een agentschap dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer in Brussel. Om zijn marktpositie te herzien, nam het agentschap contact met ons op om zijn merk op te frissen en te verduidelijken, om zich te richten op een meer “corporate” publiek en om een nieuwe, praktische en duidelijke website te creëren.

Twee strategische workshops gaven ons een beter inzicht in Castell en de richting die het wilde inslaan. Er werd besloten om twee eenheden (Castell Management en Castell Realty) samen te voegen en hun missie op het gebied van vastgoedbeheer te benadrukken. Met de ambitie om een nieuw publiek te bereiken, werkten we aan drie assen: hun bedrijfsboodschap, hun visuele identiteit en hun website.

logo Castell project design branding identity
copywriting Castell baseline design colors branding typo

Een “straight to the point” basislijn

“We maken het simpel, we doen het slim,” weerspiegelt perfect Castell’s filosofie. De Engelse taal heeft het voordeel dat ze “straight to the point” is. De zin drukt de onmisbare ondersteuning uit die ze hun klanten bieden door middel van expertise en hun andere manier van doen. De gekozen boodschap is pittig, dynamisch en haalt hen van de gebaande paden af.

logo castell branding identity communication

Een eenvoudig en verfijnd logo

De taak van de ontwerper was om een logo te creëren dat modern en zakelijk is. Uitgaande van een eenvoudig concept, consistent met hun basislijn, werkte hij vooral aan typografie om de moderniteit en eenvoud van het vastgoedbeheer te illustreren. We zochten natuurlijk inspiratie uit de wereld van de architectuur en het vastgoed en gebruikten eenvoudige, zuivere en geometrische vormen om een coherent en duidelijk geheel te creëren. Vervolgens ontwikkelden we verschillende communicatiemiddelen in samenhang met dit universum.

logo Castell branding guidline
branding print guidline Castell management real estate
business card castell management print guidline
business card castell management print guidline
Folder Castell management design branding print

Een website die hun knowhow weerspiegelt

We ontwierpen en ontwikkelden hun website met dezelfde dynamiek van eenvoud en duidelijkheid. Less is more. Hun website vertegenwoordigt hun bedrijfscultuur. De subtiele overgangen en beweging brengen een energiek en professioneel gevoel in de gebruikerservaring. De gekozen visuals en de copywriting volgden op een natuurlijke manier en geven op een eenvoudige manier uitdrukking aan hun knowhow.

pages website Castell management - webdesign

Ontwikkeling van het makelaarsgedeelte, verbonden met Whise en Octorate

Castell Real Estate Management biedt ook een service aan voor de verkoop en verhuur van onroerend goed. Gekoppeld aan Whise (een externe module voor het beheer van eigendommen), zijn we erin geslaagd om de makelaarspagina’s dynamisch en interessant te maken, met aangepaste filters. Ten slotte hebben we een gloednieuwe Castell dienst ontworpen: gemeubileerde woningen voor een kort verblijf in onze mooie Belgische hoofdstad. De pagina is verbonden met Octorate (een externe module voor het beheer van aparthotels) en is praktisch en visueel.

Is dat zo? Ontdek de site!

responsive design Castell - webdesign - website
homepage Castell - webdesign - website
page team Castell management - webdesign - website - wordpress
page Services - webdesign - Castell management
SHARE
SHARE

Castell Management

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

Déposer un fichier ici ou cliquer pour télécharger Choisir un fichier
Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Join a document Join a document
Déposer un fichier ici ou cliquer pour télécharger Choisir un fichier
Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Castell Management