Sotheby's Realty Belgium

Achter een elegante eenvoud, een werk van precisie

  • Website Ontwerp
  • Website Ontwikkeling
  • Gebruikerservaring en gebruikersinterface
  • Digitaal
  • Copywriting
  • Wordpress op maat
Atelier Design Sotheby’s Realty Belgium

De context

Voor onze klant Belgium Sotheby’s Realty – een luxueus vastgoedkantoor dat deel uitmaakt van een internationaal netwerk – dienden we verschillende belangrijke doelstellingen te behalen:

> Het ontwikkelen van een moderne website, die een kwalitatief, betrouwbaar en prestigieus imago uitstraalt.

> Een property management software (Whise) integreren door ingenieuze oplossingen te vinden om de tool aan te passen aan de site en een betere gebruikerservaring te bieden.

> Programmering van een op maat gemaakte WordPress die de klant in staat stelt tal van wijzigingen aan te brengen en te genieten van een compromisloze onafhankelijkheid.

2021-08-11_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS-01
2021-08-11_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS-01
2021-08-11_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS-3-02

Wat we bereikt hebben:

1. Publieksanalyse

Met wie gaan we communiceren? Wat zijn hun functionele en emotionele behoeften? Hun invloeden, hun pijnpunten, hun uiteindelijke doelen? Na analyse ontwikkelden we een gebruikersgerichte contentstructuur om hen te helpen gemakkelijk door de site te navigeren.

2. UX, UI en Responsive Design

Op basis van het grafisch charter van Sotheby’s International Realty creëerden wij een subtiel en elegant ontwerp dat de vertrouwdheid en de nabijheid van Sotheby’s benadrukt.  We speelden met de codes door de eigendommen te presenteren als een magazine: een frisse presentatie, sterke visuals, boeiende call to actions. Alles werd ontworpen om mobiel en tablet vriendelijk te zijn voor de beste gebruikerservaring.

3. Complexe en zorgvuldige programmering

Whise integratie, filters om uw zoekopdracht te vergemakkelijken, een klantenaccount om uw favoriete panden op te slaan en meldingen aan te maken, intuïtieve navigatie waarmee je met één klik van het ene pand naar het andere gaat of terug naar de resultatenpagina. Een ingewikkelde maar verstandige ontwikkeling.

2021-08-11_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS-2-01

Spotlight

Marketing Cover

De marketing cover pagina is het resultaat van denkwerk zonder weerga. Samengesteld uit drie pagina’s van de oude site, hebben we de informatie samengevoegd en teruggebracht tot een overzichtelijke pagina die recht op het doel afgaat.

Whise integratie

Whise is de beheersoftware die speciaal is ontworpen voor vastgoedmakelaars om advertenties te publiceren op verschillende platforms. De uitdaging? Een deel van de beperkingen van de software ombuigen om een optimale gebruikerservaring te bieden. Een geslaagde uitdaging!

2021-08-11_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS-3-01

Resultaat? Een website die het verschil maakt

De nieuwe website van Belgium Sotheby’s Realty onderscheidt zich van de concurrentie, waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij het elegante en ergonomische ontwerp kunnen bezoekers met een gerust hart op de site navigeren. De vereenvoudigde pagina’s, het duidelijke menu en de programmering maken een vlotte en gedetailleerde zoekactie mogelijk.

2021-07-13_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS
2021-07-13_ADSite_PAGE-PROJET-SOTHEBYS
SHARE
SHARE

Sotheby’s Realty Belgium

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Sotheby’s Realty Belgium