Sanoleo

Een elegante en stijlvolle website voor een visolieproducent

  • Strategy
  • Naming
  • Branding
  • Digital
  • Copywriting
  • Print
  • Communication supports
  • Web design
  • Web development
  • Business card
Atelier Design Sanoleo

Gezondheid & Olie

Omicron Dephaa, een bedrijf gevestigd in Tenerife, is naar ons toe gekomen voor een complete make-over van hun merk.Producent van visoliën die rijk zijn aan Omega 3, één van hun doelstellingen is het vergroten van hun klantenbestand. We zijn dus begonnen met een gedegen analyse van het huidige merk om het te begrijpen en aan te passen op de meest geschikte manier.

Na twee strategische workshops zijn we creatief aan de slag gegaan om een nieuwe, meer commerciële naam voor dit bedrijf te vinden. Het was een grote uitdaging, want het is een gevoelig onderwerp. Tot slot zijn we het eens geworden over “Sanoleo”, een mix tussen Sano (=gezondheid) en Oleo (=olie), wat het belang van omega 3 voor ons organisme onderstreept.

 

Sanoleo paper branding
copywriting - Sanoleo
typo branding Sanoleo colors digital icones

Een puur en natuurlijk logo

Om het logo te creëren, werden we geinspireerd door de elementen van de natuur; de ronde vorm kenmerkt de zuiverheid, de golvingen staan voor de golven van de oceaan, de natuur, het leven, de vitaliteit. We vinden ook het Omega symbool Ω, evenals de druppel olie die ons in staat stelt om heel snel te begrijpen waar we het over hebben. We hebben gekozen voor de gouden kleur, de kleur van een gezonde en zuivere olie. Uiteindelijk hebben we een zeer stijlvol en luchtig resultaat.

 

typo branding Sanoleo colors digital
business card - Sanoleo - print
business card - Sanoleo - print
business card - Sanoleo - print

We care, We deliver

Sanoleo had al een site, maar deze was verouderd en vooral onvolledig. We hebben dus gewerkt aan een volledig nieuwe structuur, waarbij we ons focussen op de missie van Sanoleo en vooral op hun toegevoegde waarde. Wat maakt hen anders dan de anderen? Wat doen ze beter dan de rest?

responsive design - website - webdesign - Sanoleo

Kom en duik in de wereld van Sanoleo.

Vanaf de homepage worden we ondergedompeld in hun oceaanwereld, waardoor de onvergelijkbare kwaliteit van hun omega-3-oliën gegarandeerd is. De rest van de site is opgefleurd met foto’s van hun fabriek en het prachtige eiland Tenerife. We hebben een zeer levendig resultaat, wat ervoor zorgt dat u uw dagelijks leven wilt verbeteren.

responsive design - Sanoleo - webdesign
Homepage Sanoleo website webdesign wordpress
SHARE
SHARE

Sanoleo

Scroll

Send your CV

Spontaneous Application

ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Start a Project

Maximum upload size: 268.44MB
ii

By submitting this form, I accept that the information entered in this form will be treated according to Atelier Design's privacy policy to allow me to contact me.

Sanoleo